12 hours Braise Beef Brisket with green beans, truffle mash potatoes

Se asezoneaza bucata de carne apoi se pune pe plita se coloreaza.

Separat se trag la tigaie vegetalemorcovceapa, celery, garlic, dafinboabe de piper, parsley( tulpina), rosmarinrosii sferturi .Se coloreaza foarte bine se add pasta tomate, se coloreaza in continuare, se add vin rosuzaharotet. Se add peste bucata de carne pusa in gastronom adanc se add supa  de oase se acopera cu lichidSe add deasupra folie aluminiu in 3 straturi. Se pune la convector 110 C – 12 ORE. Se scoate se strecoara lichidul apoi se lasa la foc incet sa se reduca. Se portioneaza carnea apoi se pune impreuna cu jusul redu in pungi de vacum.

La service se pune la incalzit se serveste cu piure cartofi aromat cu ulei sau pasta de trufe, fasole verde sote in unt  cu putin garlic, sare si piper. Rosie cherry la 90 grade cu sare mare, zahar, piper, ulei masline, cimbru 

Shalote se pune puitn unt clarefiat se add shalote se calesc se add zahar sare, se caramelizeaza, se add vin rosu si putin otet se reduce .

 

Comentarii

Postări populare